Nyd sommeren – uden cigaretter

Sommeren er for alvor over Danmark. Solen har skinnet mere eller mindre siden maj, og det ser ud til, at den har tænkt sig at blive ved længe endnu. Sommeren byder på lange lyse nætter med grillmad og kolde øl i samvær med venner og familie. Og er du ryger, er det nok nærmest umuligt at sige grill og kolde øl uden at sige cigaretter. Derfor kan en varm dansk sommer pludselig blive rigtig dyr på cigaretfronten – både for din økonomi og for dit helbred. Læs med her for gode råd til, hvordan du kan smide tobakscigaretterne uden at føle, at du din sommer kommer til at mangle noget.

 

Tag e-cigaretterne med ud i de lange sommernætter

At blive røgfri om sommeren kan virke som en dårlig idé. Men den gode nyhed er, at du faktisk stadig kan ryge – bare på en billigere og sundere måde. For med e-cigaretter får du stadig nikotinen, som du kender det fra tobakscigaretten. Med en e-cigaret ryger du damp i stedet for røg, og selvom det er meget ligesom at ryge en almindelig cigaret, så slipper du for en masse farlige giftstoffer. E-cigaretterne er endda også langt billigere en de almindelige cigaretter.

 

Med en e-cigaret går du altså ikke glip af det sociale ved at ryge. Og resten af sommeren, kan du derfor sagtens nyde en cigaret og hyggelige sommeraftener med vennerne eller familien. Et rygestop med e-cigaretter gør det derfor nemmere at undgå at falde i.

 

Sådan virker e-cigaretten

En e-cigaret består af tre dele; et batteri, en tank og en coil. I tanken opbevares e-væsken efter påfyldning, og her er der i de fleste modeller indsat en udskiftelig coil.

 

Når man skal ryge på en e-cigaret, skal man holde batteriets knap inde, mens dampen suges ind i munden og slippes herefter. Når man suger i cigaretten, aktiveres et lille varmanlæg i den såkaldte forstøver, der gennem filteret skaber damp. Du kan selv vælge mængden af damp, din e-cigaret skal producere. Ønsker du at kunne puste store fylde dampskyer ud og få den fulde rygeoplevelse, skal du vælge en tank med stor dampproduktion.

 

 

 

 

Du kan måske også lide